Tillbaka till pressreleaser
Juni 26, 2015

Välkommen till HUB2015 den 12 november!

HUB2015 välkomnar beslutsfattare i energibranschen till Västerås i höst

Återigen bjuder energiföretagen och ECC in till HUB-konferens i Västerås i höst. Den 12 november arrangeras en heldagskonferens som tar sikte på framtidsfrågorna med inriktgning på hållbarhet för klimatet, arbetsmarknaden, energisystemet och ledarskapet.

- Det är en fantastiskt intressant tid med ett flertal frågor som påverkar samhället i stort, inte minst klimatförhandlingarna i Paris någon vecka efter HUB2015, energikommissionens arbete och framtidens elmarknad som berör Norden och Europa, säger Björn Nordén, projektledare för ECC.

En av årets huvudtalare är Dr. Gunhild A. Stordalen som har vigt sitt liv åt klimatförändringarna och miljöns hållbarhet. "Morgondagens vinnare är de företag som klarar av att skapa win-win för människor, aktieägarna och planeten."

HUB2015 gästas även av energiminister Ibrahim Baylan, ABB:s Johan Söderström, Mälarenergis Magnus Hemmingsson, Westinghouse Aziz Dag och andra nationella ledare. HUB2015:s talare adresserar de investeringar, framtidsscenarier och utmaningar som är avgörande för industrin och samhället på lång sikt.